Dissabte, 03 juny 2023
17.5 C
La Llagosta

Ensopegada del CE La Llagosta contra el CF Martorelles B (1-0)

El Club Esportiu La Llagosta va perdre dissabte al camp del CF Martorelles, per 1 a 0, i fa un pas enrere en les seves opcions per lluitar per l’ascens. L’equip dirigit per Carlos Gómez i Gabriel Arroyo es manté al tercer lloc, del grup 12 de la Quarta Catalana, amb 40 punts, està a deu del primer classificat, l’Atlètic Polinyà, que té un partit menys, i a vuit del segon, el Mollet B. Només queden cinc partits per acabar la lliga.

La Llagosta va marcar un gol a la primera part, però l’àrbitre el va anul·lar perquè va entendre que Alberto Joyera havia fet una falta prèvia. Al quart d’hora de la represa, una errada llagostenca va provocar l’únic gol del partit i el Martorelles va saber defensar la mínima victòria. Tot i això, la banqueta de La Llagosta va protestar un possible penal, que l’àrbitre no va xiular i podria haver provocat l’empat a l’electrònic. “Ha estat una llàstima perdre el partit perquè veiem que les opcions d’ascens són més complicades, tot i que ho lluitarem fins al final i el que volem ara és guanyar els últims cinc partits que ens queden”, diu un dels entrenadors, Gabriel Arroyo.

El pròxim partit del CE La Llagosta serà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, a les 18 h, contra l’Escola de Futbol Base Sentmenat, que és antepenúltim amb 14 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies