Dissabte, 03 juny 2023
18.6 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense A guanya el Cardedeu (3-2) i encadena el tercer triomf

El FS Unión Llagostense A continua la seva escalada a la classificació amb el triomf dissabte contra el Cardedeu, per 3 a 2. L’equip de la nostra localitat encadena ja tres victòries i puja al sisè lloc, del grup 1 de la Segona Catalana, amb 29 punts i se situa a deu dels llocs d’ascens.

El Cardedeu, també de la part alta de la classificació, va avançar-se als primers compassos del partit, però abans del descans el FS Unión Llagostense ja havia capgirat l’electrònic, amb els gols d’Álvaro Gómez i Youssef Addahlali. A la represa, Álex Pérez va marcar el 3 a 1 i a les acaballes el Cardedeu, que va jugar de cinc, va ajustar el marcador, 3 a 2.

El pròxim partit del FSU Llagostense A serà novament al CEM El Turó, dissabte contra l’Arenys de Mar que és desè amb 19 punts i encadena quatre derrotes. El duel es disputarà a les 18.45 h.

Pel que fa al sènior C masculí del FS Unión Llagostense va guanyar contra el FS Parets B, per 6 a 2 i puja al quart lloc, del grup 2 de la Tercera Catalana, amb 28 punts. El pròxim duel dels llagostencs serà diumenge a la pista del Llinars, tercer amb 35 punts.

D’altra banda, el sènior masculí B va tenir jornada de descans. El pròxim partit serà dissabte a la pista del líder, el Masnou, que suma 39 punts. El FSU Llagostense C és tercer amb 33 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies