Dijous, 20 juny 2024
23.2 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol Sala
FS Unión Llagostense A
– Cardedeu
El sènior A del FS Unión Llagostense ha pujat fins al setè lloc, al grup 1 de la Segona Catalana, amb 26 punts, i dissabte rebrà al CEM El Turó, a les 18.45 h, al Cardedeu, cinquè amb 27 punts. Els llagostencs han guanyat els dos últims partits contra equips de la part alta de la classificació. Fa dues setmanes contra el Racing Pineda, per 5 a 2, i fa una setmana contra el CFS Palau-Penya Barcelonista, per 2 a 3.

FS Unión Llagostense B
El sènior masculí B del FS Unión Llagostense té jornada de descans.

FS Unión Llagostense C – FS Parets B
El sènior masculí C del FS Unión Llagostense ocupa el sisè lloc, del grup 2 de la Tercera Catalana, amb 25 punts. L’equip llagostenc rebrà diumenge al CEM El Turó, a les 12 h, el Parets B, cinquè amb 26 punts.

Futbol
CF Martorelles B – CE La Llagosta

El CE La Llagosta ocupa el tercer lloc, del grup 12 de la Quarta Catalana, amb 40 punts i segueix a deu punts del líder, l’Atlètic Polinyà, quan ja només queden 18 punts en joc. El segon classificat és el Mollet B amb 45 punts. El pròxim duel dels llagostencs serà dissabte al camp del Martorelles B, que ocupa el sisè lloc amb 29 punts i encadena tres derrotes.

CD Viejas Glorias – Sant Cebrià
El CD Viejas Glorias és al tercer lloc, del grup 2 de la Segona Divisió, amb 33 punts, però s’allunya de les places d’ascens perquè ara el segon lloc està a quatre punts, pel triomf de l’Arenys de Munt contra el Sant Miquel (4-2). El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, a les 17 h, contra el Sant Cebrià, que és quart classificat amb 31 punts i té un partit menys.

Handbol
Sant Andreu de la Barca – HC Vallag
L’HC Vallag visita la pista del líder, el Sant Andreu de la Barca, amb l’objectiu de mantenir el quart lloc, que li dona accés a la fase d’ascens, i de retruc, la permanència a la Tercera Catalana. Els llagostencs van descansar la setmana passada i afronten els dos últims partits de la fase regular depenent d’ells mateixos per defensar el quart lloc. Això sí, dissabte visitaran la pista del primer classificat, que travessa una mala ratxa amb tres partits seguits sense guanyar -amb dues derrotes i un empat-.

El Vallag ocupa el quart lloc, del grup B de la Tercera Catalana, amb 20 punts, i empata amb el cinquè, el Gavà B. Els del Baix Llobregat reben el BCN Sants B, rival assequible que se situa al setè lloc amb 16 punts.

Bàsquet
Sub-25 CB La Llagosta 2017

El sub-25 del CB La Llagosta 2017 té jornada de descans.

Pàdel
Lliga Catalana

El masculí A del Club Pàdel Club La Llagosta, de la Divisió d’Honor B, rebrà diumenge el Club Tennis Badalona, a les 17 h. Els llagostencs ocupen l’antepenúltim lloc amb sis punts. El masculí B, de la Cinquena Divisió del Vallès, visitarà diumenge l’NTC Pàdel E. La Llagosta B és setena amb nou punts.

Pel que fa al sènior femení A, a la Primera Divisió del Vallès, rebrà diumenge el Club Natació Valldoreix, a les 17 h. Les llagostenques són líders amb nou punts. El sènior femení B, de la Cinquena Divisió del Vallès, visitarà diumenge el Club Tennis Sabadell C. El segon equip femení és tercer amb 12 punts.

Petanca
Fase prèvia Campionat d’Espanya

El Club Petanca La Llagosta afronta un diumenge intens amb la disputa de la fase prèvia del Campionat d’Espanya en les modalitats d’individual i de dupletes. En total, l’entitat ha presentat en categoria masculina, tres en modalitat individual i 12 dupletes; i en la divisió autonòmica, dues dupletes. Pel que fa al femení, en la divisió homologada, hi ha tres dupletes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies