Dissabte, 23 setembre 2023
18.8 C
La Llagosta

Prop de 70 donacions a la captació del mes de març a la Llagosta

La darrera captació de sang feta a la Llagosta s’ha saldat amb 69 donacions de sang i dotze de plasma. La jornada va registrar sis persones més que van voler donar sang, però no ho van poder fer per diversos motius. A més cinc persones van donar sang per primera vegada.

La segona captació de l’any a la nostra localitat va tenir lloc dimarts al Centre Cultural, on es va instal·lar un equip mòbil del Banc de Sang de Catalunya. Els registres són una mica inferiors als de la primera campanya, la del gener, quan es van realitzar 73 donacions de sang i tretze de plasma.

La propera visita del Banc de Sang a la nostra localitat està prevista per al dimarts dos de maig, també al Centre Cultural. Totes les dades es podran trobar al web del Banc de Sang i Teixits.

Publicitat

Publicitat

Més notícies