Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El Goshindo Ikigai Schools La Llagosta guanya una cinquantena de medalles a la Samurai Cup

El Goshindo Ikigai Schools La Llagosta va celebrar dissabte amb èxit la segona jornada de la Samurai Cup, que va omplir la pista poliesportiva del CEM El Turó amb uns 150 participants d’entre les categories prebenjamí fins al júnior. La competició d’interclubs, impulsada pel goshindo llagostenc, va reunir a gimnasos de Tarragona, Vilanova del Camí, Terrassa i Mollet.

El Goshindo Ikigai Schools La Llagosta va guanyar una cinquantena de medalles, d’un total de 99 possibles. “Ha estat un gran èxit de participació i d’organització. Això demostra que tenim un gran nivell competitiu”, valora positivament Patrick Oviedo, responsable del gimnàs llagostenc. De les 50 medalles llagostenques aconseguides, hi ha 11 d’or, 11 de plata i 28 de bronze.

Durant la competició, es van disputar les modalitats de kumite, chambara i shippo dori. “No ens agrada fomentar una sola modalitat de goshindo, fem aquestes tres que són diferents i que serveixen per donar més capacitats als aprenents”, diu Oviedo, que es mostra satisfet per l’organització de la Samurai Cup.

Aquesta competició d’interclubs comptarà amb una tercera jornada, que se celebrarà a finals de maig a Tarragona. Serà l’última jornada que proclamarà els campions de les diferents categories i modalitats.

Publicitat

Publicitat

Més notícies