Dissabte, 27 abril 2024
15 C
La Llagosta

El PSC de la Llagosta inaugura la seva nova seu amb l’expresident de la Generalitat José Montilla

El Partit dels Socialistes de la Llagosta ha inaugurat la seva nova seu amb l’expresident de la Generalitat, José Montilla -entre els anys 2006 i 2010-. L’acte d’inauguració s’ha celebrat aquesta tarda a la nova seu socialista, que s’ubica al número 4 del carrer de Maria Aurèlia Capmany. D’aquesta manera, el PSC llagostenc posa fi a la seva antiga seu històrica, del carrer de Sant Pau.

José Montilla ha arribat a la nova seu socialista dels llagostencs amb l’alcalde Óscar Sierra, que també és el primer secretari local del PSC. A l’entrada, l’expresident s’ha trobat amb uns familiars i, tot seguit, ha entrat dins la nova seu, que s’ha omplert de persones. “Els partits necessiten tenir locals com aquest, almenys el partit socialista ho necessita. Nosaltres no som un club de fans, on hi ha un gran líder. El partit socialista és una comunitat de militants, de persones que intenten aportar al partit les seves idees”, ha reivindicat José Montilla, que ha afegit que la seu del PSC “és una segona casa perquè som un partit obert i amb valors. No som un grup de whatsapp”.

Per la seva banda, l’alcalde i primer secretari local del PSC, Óscar Sierra, ha tingut unes paraules de rècord per a l’antiga seu perquè “ha estat una seu on els socialistes hem guanyat cadascuna de les eleccions municipals que ens hem presentat, ara tenim el repte de fer-ho amb la nova seu en les pròximes eleccions municipals”. A més, ha reivindicat el paper de José Montilla com a president de la Generalitat perquè “l’última escola [Escola Joan Maragall] que s’hi va fer a la Llagosta va ser de la mà del president Montilla”.

En acabar els parlaments, Óscar Sierra i José Montilla han tallat la cinta d’inauguració de la nova seu dels socialistes llagostencs. Posteriorment, hi havia un refrigeri per les persones assistents. La nova seu del PSC de la Llagosta disposa d’uns 200 metres quadrats que es divideixen, principalment, en dues sales: una de reunions i l’altre, polivalent, que es pot dividir en dos. A més, la nova seu seguirà tenint l’activitat de pintura.

Publicitat

Publicitat

Més notícies