Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense A també guanya contra el tercer, el CFS Palau (2-3)

El sènior masculí A del FS Unión Llagostense va guanyar dissabte contra el tercer classificat, el CFS Palau-Penya Barcelonista, per 2 a 3. Aquesta és la segona victòria seguida dels llagostencs contra un equip de la part alta perquè fa dues setmanes ja van guanyar contra el líder, el Racing Pineda (5-2), i demostra així el seu bon moment de joc.

Contra el Palau-Penya Barceloniosta, el partit va arribar al descans amb un empat sense gols. Els cinc gols del partit van ser durant la segona part i l’equip que primer va marcar va ser el conjunt local, al cap de tres minuts de la represa. En la següent jugada, Gerard Alonso va posar novament l’empat. Un minut després, el partit es va esbojarrar i els locals van tornar a avançar-se.

Als set minuts de la segona part, Patxi Heredia va tornar a posar l’empat pels llagostencs, però aleshores el duel es va trencar per l’expulsió de Gerard Alonso amb targeta vermella. “Només estava celebrant el gol del company, però l’àrbitre va entendre que havia insultat a un rival”, explica l’entrenador llagostenc, Jordi Pavón, que es lamentava de l’acció. A partir d’aquí, el duel va guanyar en intensitat i la banqueta llagostenca va sumar tres expulsions més, la dels jugadors Kevin Gómez i Álex Pérez, per doble targeta groga, i la del delegat, Javier Castañeda. El rival tampoc es va escapar de les expulsions perquè l’àrbitre va fer fora de la pista a quatre jugadors locals, tres per una doble targeta groga i un amb vermella directe.

Al minut 31, Marc Navajas va avançar el FSU Llagostense, amb el 2 a 3, que ja no es va moure fins a la botzina final. “És una nova victòria important. Som un veritable matagegants”, diu Pavón, satisfet de la dinàmica del seu equip. El FSU Llagostense puja fins al setè lloc, el grup 1 de la Segona Catalana, amb 26 punts, i dissabte rebrà al CEM El Turó, a les 18.45 h, al Cardedeu, cinquè amb 27 punts.

A la Tercera Catalana, els altres dos equips del FSU Llagostense també van guanyar. Al grup 1, el sènior B va imposar-se contra el Dosrius, per 2 a 4, i ocupa el tercer lloc amb 33 punts. Al grup 2, el sènior C va vèncer a la pista de l’Sport Sala Santa Perpètua B, per 3 a 4, i és sisè amb 25 punts.

Aquesta setmana, el masculí B té jornada de descans i el masculí C rebrà diumenge al CEM El Turó, a les 12 h, el Parets B, cinquè amb 26 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies