Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

El CE La Llagosta guanya el Caldes de Montbui B (3-1)

El CE La Llagosta va imposar-se dissabte contra el Caldes de Montbui B, per 3 a 1. Els llagostencs van manar a l’electrònic des dels primers compassos del partit i va guanyar contra un rival de la part baixa.

Al minut 2 Ivan Arroyo va marcar l’1 a 0 i abans del descans, Panchi, el 2 a 0. A l’equador de la segona part, els calderins van escurçar la diferència i a les acaballes es van marcar un gol en pròpia porteria, per posar el definitiu 3 a 1. Al minut 85, el Caldes B es va quedar amb un jugador menys per l’expulsió de Francisco Ruiz, per doble targeta groga.

La Llagosta es manté al tercer lloc, del grup 12 de la Quarta Catalana, amb 40 punts i segueix a deu punts del líder, l’Atlètic Polinyà, quan ja només queden 18 punts en joc. El segon classificat és el Mollet B amb 45 punts. El pròxim duel dels llagostencs serà dissabte al camp del Martorelles B, que ocupa el sisè lloc amb 29 punts i encadena tres derrotes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies