Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

La Casa de Andalucía va celebrar diumenge el Dia d’Andalusia

La Casa de Andalucía de la Llagosta va commemorar ahir diumenge el Dia d’Andalusia amb diferents activitats. Lotokotó va actuar a la plaça d’Antoni Baqué i després es va hissar la bandera d’Andalusia en un dels pals de l’Ajuntament. José Moreno Muñoz, veí de la Llagosta i soci de la Casa de Andalucía, va cantar l’himne d’Andalusia des del balcó de l’Ajuntament. Després, es va interpretar l’himne de Catalunya.

Posteriorment, es va iniciar una cercavila, encapçalada per Lotokotó, fins al Centre Cultural, on van actuar els quadres de ball de la Casa de Andalucía de la Llagosta, Cristina, Meritxell, Dana i Azahar flamenco, i el guitarrista David Jiménez i els seus alumnes. L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i altres regidors del govern van assistir als actes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies