Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

Alejandro Muñoz guanya el català sub-16 en salt d’alçada amb rècord

Alejandro Muñoz ha guanyat l’or del Campionat de Catalunya sub-16 de pista coberta en salt d’alçada. L’esportista llagostenc, que competeix amb el Club Atlètic Mollet, va aconseguir dissabte el millor registre a la pista de Sabadell.

Muñoz va penjar-se l’or amb un salt d’alçada d’1,96 metres, que a més, és el nou rècord dels campionats catalans sub-16 de la modalitat perquè va superar en sis centímetres l’anterior millor marca, fet per Marc Sánchez el 2010. A més, el llagostenc va intentar superar, sense èxit, la marca dels 2 metres per intentar el rècord català, que està establert en 2,02 metres, fet per Jordi Rofes el 1991.

El pròxim campionat d’Alejandro Muñoz serà el d’Espanya sub-16 de pista coberta, que se celebrarà el 25 i 26 de març a Ourense (Galícia).

Publicitat

Publicitat

Més notícies