Dissabte, 23 setembre 2023
18.8 C
La Llagosta

Vaga indefinida a l’empresa IRPEN per l’anunci d’acomiadar 38 empleats

Els treballadors de l’empresa IRPEN de la Llagosta aniran a la vaga a partir de dilluns després de l’anunci de la direcció d’acomiadar 38 persones. La vaga serà indefinida. “Davant d’una mesura tan dràstica, amb la qual no estem d’acord, havíem de donar una resposta”, ha explicat el president del comitè d’empresa, Roberto Ferreira.

Dels 38 treballadors afectats, 31 són de la fàbrica de la Llagosta i set d’altres delegacions de la companyia. L’empresa IRPEN està ubicada al carrer de la Indústria, al Polígon industrial de la Llagosta, compta amb una plantilla de 48 treballadors i es dedica a la producció de planxes de metacrilat, entre d’altres. Tots els afectats per l’ERO plantejat ara per la direcció estan vinculats a producció. “Volen eliminar la producció i comprar el material a Taiwan”, ha explicat Ferreira.

La direcció va comunicar l’1 de març la decisió d’acomiadar 38 persones i els treballadors han acordat aquesta setmana en assemblea fer vaga de forma indefinida. “La pujada de l’electricitat i del gas ens va castigar molt, però, en cap cas, podíem preveure aquesta decisió tan dràstica”, ha indicat el president del comitè d’empresa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies