Dilluns, 27 març 2023
17.5 C
La Llagosta

Antonio García Robledo marca la xifra rècord de 1.000 gols a la lliga Asobal

Antonio García Robledo ha entrat en la llista dels jugadors de la lliga Asobal que han marcat 1.000 gols. L’esportista llagostenc va aconseguir superar la xifra rècord de gols en l’últim partit del BM Granollers, el passat divendres, contra el Cisne, que van guanyar per 37 a 24.

Antonio García va trigar vuit minuts per marcar els quatre gols que necessitava per sumar el miler de dianes en la lliga Asobal. En acabar el partit, va marcar vuit gols i ara suma un total de 1.004 gols. “Per a mi és una alegria i un orgull per estar tot el temps necessari per arribar a la xifra. A més, s’ha d’agrair la feina dels companys, entrenadors i clubs, on he pogut marcar els gols”, explica Antonio García Robledo, que també admet que “és un premi simbòlic individual perquè jo el que més gaudeixo i celebro són els títols i els objectius assolits col·lectivament amb el meu equip, així que seguirem per sumar el màxim perquè el BM Granollers arribi als seus objectius”.

El miler de gols d’Antonio García Robledo a la lliga Asobal es reparteixen entre els 840 amb el BM Granollers, 132 amb l’Ademar de Lleó i 28 amb el FC Barcelona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies