Dilluns, 27 març 2023
17.5 C
La Llagosta

El Club Esportiu La Llagosta celebra una setmana de portes obertes d’entrenaments per a noies

El Club Esportiu La Llagosta està celebrant una setmana de portes obertes d’entrenaments per a noies. Ahir dimarts, el club va comptar amb una setantena d’esportistes femenines en la primera jornada de la campanya, que s’emmarca dins els actes del Dia Internacional de les Dones.

El club llagostenc ha encetat aquesta temporada una estructura femenina i suma un total de quatre equips, íntegrament de noies. “Des del CE La Llagosta hem decidit continuar amb la tasca de formació femenina amb una aposta ferma, decidida i irreversible pel futbol femení”, assenyala en un comunicat el club, que afegeix: “Avui tenim quatre equips femenins i algunes noies en equips mixtes. Sou moltes jugadores les que defenseu la samarreta del CE La Llagosta, entre totes ens heu fet més grans i sobretot, més iguals”.

El club continuarà amb la jornada de portes obertes d’entrenaments de noies durant aquesta setmana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies