Dissabte, 03 juny 2023
18.6 C
La Llagosta

Sonia Bocanegra, subcampiona d’Espanya màster dels 60 metres llisos

Sonia Bocanegra, del Barcelona Atletisme, ha quedat subcampiona d’Espanya màster dels 60 metres llisos. L’atleta llagostenca va participar el cap de setmana a l’estatal d’atletisme de pista coberta a Antequera (Màlaga) en la categoria de 45 a 49 anys.

Bocanegra arribava a l’estatal amb el subcampionat català màster dels 60 metres llisos i va superar les seves expectatives per guanyar el subcampionat estatal. L’atleta llagostenca va guanyar la plata amb un temps de 8,55 segons, quedant-se molt a prop de l’or de María Mesías, del Riazor Coruña, amb 8,37 segons.

Sonia Bocanegra també va lluitar per la medalla amb el relleu mixt dels 4×200 metres llisos. L’atleta va participar amb el seu equip, el Barcelona Atletisme, amb un quart lloc amb un temps d’1 minut i 58,85 segons, quedant-se a dos segons de les medalles. La llagostenca també va competir en la prova individual dels 200 metres llisos amb un vuitè lloc en la final, amb un temps 29,45 segons.

Publicitat

Publicitat

Més notícies