Dissabte, 03 juny 2023
18.6 C
La Llagosta

Albert Caballero guanya el Campionat de Catalunya màster de 10.000 metres en pista

Albert Caballero ha guanyat el Campionat de Catalunya màster dels 10.000 metres en pista, que va celebrar-se dissabte a Olot (la Garrotxa). L’atleta llagostenc, que milita a la LEA La Blanca, va penjar-se l’or de la categoria de 45 a 49 anys.

Caballero va travessar la meta amb un temps de 35 minuts i 18 segons, amb un marge de vuit segons amb el segon, Albert Reixach, de l’Olot-Terra Volcans. “Va ser una sorpresa guanyar a Olot. Estava preparat, però van faltar alguns dels favorits. Quan quedaven poques voltes per completar els 10.000 metres, em vaig veure en un bon estat de forma i vaig poder arribar al primer lloc”, explica l’atleta.

Aquesta temporada l’objectiu d’Albert Caballero és guanyar amb la LEA La Blanca el Campionat d’Espanya absolut de marató per equips, que se celebrarà el 16 d’abril a Saragossa, i a l’estiu lluitar pel Campionat d’Espanya màster de marató en pista individual.

Publicitat

Publicitat

Més notícies