Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

Naiara González, bronze al català júnior de judo

Naiara González, de l’AE Karate-Judo La Llagosta, va penjar-se una medalla de bronze en el Campionat de Catalunya júnior de judo, que va tenir lloc dissabte al Poliesportiu de Llars Mundet, de Barcelona.

La llagostenca va participar en la categoria de -57 quilograms i va lluitar per la medalla de plata, que finalment se li va escapar. “Vam acabar contents per aconseguir el bronze, però va estar a punt de guanyar la plata i li hauria classificat per a la fase sector del Campionat d’Espanya. Ara, haurem d’estar a l’espera per si hi ha alguna renúncia i poder participar en la fase sector”, explica un dels responsables de l’AE Karate-Judo, Joan Carles Cerrudo, que, tot i això, es mostra molt content del bronze guanyat per González.

D’altra banda, diumenge es va celebrar la Supercopa de Catalunya aleví i benjamí, de judo, a Blanes, amb nou medalles per a l’entitat llagostenca. En categoria benjamí, va guanyar tres ors, una plata i dos bronzes; i en aleví, una plata i dos bronzes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies