Dissabte, 03 juny 2023
18.6 C
La Llagosta

Pau Ramos, subcampió d’Espanya de futbol sala amb Catalunya

El llagostenc Pau Ramos ha quedat subcampió del Campionat d’Espanya sub-16 de futbol sala amb la selecció de Catalunya. La fase final s’ha disputat el cap de setmana a Ourense (Galícia) i el combinat català no va poder superar en la final d’avui diumenge a Andalusia (3-2).

Pau Ramos, que va exercir de capità, va tenir un paper protagonista en la fase final. En el partit decisiu per l’or, Catalunya es va veure superada per Andalusia. Els andalusos van avançar-se als primers minuts (1-0) i poc abans del descans (2-1). Catalunya va empatar fins a dues vegades, fent el 2 a 2 a l’inici de la segona part. A les acaballes, Andalusia va marcar el definitiu 3 a 2. D’aquesta manera, Ramos va penjar-se una plata estatal sub-16.

Catalunya va arribar a la final després de superar en la semifinal contra les Illes Balears (2-4) i als quarts de final contra Castella-la Manxa (5-4), amb un gol del llagostenc.

Publicitat

Publicitat

Més notícies