Dissabte, 03 juny 2023
18.6 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense A goleja el líder, el Racing Pineda (5-2)

El sènior masculí A del FS Unión Llagostense ha rubricat un dels millors partits de la temporada amb una golejada contra el líder, el Racing Pineda, per 5 a 2. L’equip dirigit per Jordi Pavón ha trencat una ratxa negativa de dues derrotes seguides amb un triomf de mèrit, que també li serveix per allunyar-se del descens i apropar-se a la zona noble de la Segona Catalana.

Als primers compassos, el FSU Llagostense ha avisat al líder amb diferents xuts perillosos, per obra d’Óscar Nelson, Kevin Gómez i Sergio Saavedra. El domini local s’ha traduït en gols quan faltaven vuit minuts per arribar al descans, amb dues dianes seguides. Patxi Heredia s’ha aprofitat d’una acció de córner, per marcar l’1 a 0, i amb el líder noquejat, Kevin Gómez ha fet un xut potent, i ajustat al pal, per marcar el 2 a 0.

El Racing Pineda ha reaccionat ràpidament i ha arraconat a l’equip local. Abraham, sota els pals, ha fet una intervenció de mèrit per evitar el 2 a 1. Tot i que en l’últim minut abans del descans, una badada defensiva en una passada del FSU Llagostense, ha provocat el 2 a 1 dels visitants.

A la represa la Unión Llagostense no s’ha deixat intimidar pel líder i, novament, ha buscat les pessigolles amb ràpides accions en atac. Al cap de cinc minuts de la segona part, Gerard Alonso s’ha treballat sol una acció per banda esquerra després de marxar de dos defenses i donar-li en safata el gol a Álex Pérez, que ha fet una gran definició davant del porter per marcar el 3 a 1. En la següent acció, Sergio Saavedra ha estat l’encarregat de superar el porter rival amb un xut potent (4-1).

Quan faltaven deu minuts per acabar el partit, el Racing Pineda ha mogut fitxa amb el porter-jugador i ha gaudit de nombroses ocasions per marcar, però Abraham sota els pals i la defensa local han estat decisiu. Tot i passar els minuts, quan faltaven només 4, els visitants han escurçat la diferència en un atac i gol, que ha posat tensió al duel (4-2). Els visitants han seguit amb la mateixa intensitat, però els llagostencs han defensat molt bé. A les acaballes, Álex Pérez ha recuperat una pilota i ha marcat la sentència, amb el 5 a 2, que suposava el seu segon gol en el partit.

La plantilla ha celebrat enmig de la pista la victòria contra el líder, amb aplaudiments cap a l’afició. “Ja deia que som capaços de fer el millor i el pitjor. Hem guanyat al líder dominant el partit, hem fet un gran partit i som capaços de guanyar a qualsevol”, ha explicat en acabar el partit el tècnic, Jordi Pavón, que ha destacat la bona feina de l’equip defensant l’atac de cinc del rival: “ho treballem moltíssim el joc de cinc i no ens ha preocupat. A més, tenim contraatacs que són com avions, molt ràpids”.

El pròxim partit del sènior masculí A del FS Unión Llagostense serà a la pista del CFS Palau-Penya Barcelonista, de la part alta de la classificació, el dissabte 11 de març. A la primera volta, els llagostencs van empatar a casa, 3 a 3.

Publicitat

Publicitat

Més notícies