Dissabte, 13 juliol 2024
25.2 C
La Llagosta

ERC la Llagosta reclama la reparació de tot l’edifici de l’escola d’adults

El grup municipal d’ERC de la Llagosta reclama en un comunicat que el Centre de Formació d’Adults (CFA) compti amb el mateix manteniment i condicions de seguretat que tenen totes les dependències de l’edifici municipal, on també hi ha la Policia Local i despatxos de l’Ajuntament.

Davant les acusacions al departament d’Educació per part de l’alcalde, Óscar Sierra, de manca de manteniment de l’edifici, la secció local republicana reitera que la titularitat de l’equipament és municipal i que l’escola d’adults de la Generalitat presta un servei formatiu per al poble.

ERC la Llagosta ha pogut saber que el Departament ha ofert diferents solucions per rehabilitar l’edifici: Educació va informar a l’Ajuntament d’optar a una subvenció genèrica per la retirada del fibrociment de la teulada, “però no s’hi van presentar”, explica la portaveu d’ERC a la Llagosta, Cristina Segura.

Segons el comunicat d’ERC, el Departament ha destinat 6.000 € a crear un fals sostre a l’escala i part del 2n pis que l’aïlla de les antigues plaques deteriorades i del sostre de fibrociment. En aquests moments, la direcció del CFA La Llagosta ja ha portat a terme l’arranjament del sostre de l’escala amb aquests diners. En canvi, l’alcalde ha declarat, segons diu el comunicat, que el departament posa en risc els alumnes de respirar pols d’amiant i ha reclamat que Educació arregli la seva part.

Des de l’Ajuntament l’alcalde, Óscar Sierra, vol deixar clar que la Llei atorga les competències per a inversions a la Generalitat de Catalunya. “L’Ajuntament s’encarrega del manteniment, la neteja i la consergeria, però aquesta actuació és una inversió que ha de fer la Generalitat”, ha dit Sierra.

Publicitat

Publicitat

Més notícies