Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

L’HC Vallag ensopega contra el BCN Sants B (34-30)

L’HC Vallag va perdre diumenge a la pista del BCN Sants B, per 34 a 30. L’equip dirigit per Javi Iglesias dominava els primers compassos de la primera part amb quatre gols de marge, però poc abans del descans l’equip local va capgirar l’electrònic (15-14). A la segona part, el domini va ser del BCN Sants B, que va arribar a gaudir d’un avantatge de set gols, que finalment va ser de quatre perquè el Vallag va maquillar el resultat al tram final.

El Vallag segueix dins la lluita per la quarta posició de la fase regular, que li donaria l’accés a la fase pel títol i la permanència matemàtica. L’equip llagostenc és quart, del grup B de la Tercera Catalana, amb 18 punts, però té a només un punt de diferència el cinquè classificat, el Vendrell, i el sisè, el Gavà B. A més, aquests dos equips tenen un partit menys que el Vallag, situació que obliga als de la nostra localitat sumar el màxim de punts al tram final de la fase regular. “No depenem de nosaltres mateixos per acabar quarts, però ara mateix ocupem el quart lloc. La resta també ha de jugar i potser no ho podem guanyar tot. Nosaltres ens hem de concentrar en guanyar els partits que ens queden de la fase regular”, assenyala el tècnic del Vallag, Javi Iglesias.

El pròxim partit del Vallag serà dissabte contra el Laietà Argentona, que ocupa el tercer lloc amb 23 punts. El duel es disputarà al Pavelló Antonio García Robledo a les 18 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies