Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

Avui dijous se celebra el ple ordinari de febrer

L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà aquesta tarda, a partir de les 19.30 hores, el ple ordinari del mes de febrer. Durant la sessió, s’aprovarà una moció presentada per tots els grups municipals de suport a la plantilla d’Amazon afectada pel tancament de la planta de Martorelles.

També està previst aprovar els comptes d’explotació presentats per la Sociedad Regional de Aguas de Barcelona corresponents a la prestació i explotació del servei d’abastament d’aigua potable a la Llagosta durant els exercicis 2020 i 2021 amb saldo favorable a favor de l’Ajuntament de la Llagosta per un import de 170.248,88 euros.

Durant la sessió, s’aprovarà el Manifest institucional del Dia internacional de les dones de 2023.

Un altre dels punts que es tractaran serà l’aprovació del contingut i la signatura del conveni 2022-2025 amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental per a la prestació del servei d’assessorament i orientació sociolaboral per a joves de la Llagosta per a l’any 2023. També s’aprovarà un altre conveni amb el Consell Comarcal per a la coordinació, cooperació i col·laboració en matèria de serveis socials.

El Ple aprovarà avui inicialment les bases generals del Concurs de cartells de la Festa Major de la Llagosta de 2023.

Durant el ple es donarà compte del decret d’Alcaldia en relació a la sortida de Jorge Sabanza del grup municipal de Ciutadans. Sabanza serà regidor no adscrit en el que resta de mandat. Aquesta tarda, també se sotmetrà a aprovació la proposta per tal que Sabanza participi com a edil no adscrit a les diferents comissions informatives.

El ple, que finalitzarà amb l’habitual torn de precs i preguntes, es podrà seguir per Ràdio La Llagosta Emissora Municipal i pel canal de Youtube de l’Ajuntament (https://www.youtube.com/watch?v=aejcbNRSQyo)

Publicitat

Publicitat

Més notícies