Dilluns, 27 març 2023
17.9 C
La Llagosta

Manel Domínguez presenta l’assaig, ‘Sénior: la vida que no cesa’ a Can Pelegrí

Manel Domínguez ha presentat a Can Pelegrí l’assaig, Sénior: la vida que no cesa. L’autor ha omplert la sala polivalent en un acte que ha organitzat l’entitat local Resistència Cultural amb la col·laboració de la Biblioteca de la Llagosta.

Manel Domínguez ha explicat amb unes diapositives la nova perspectiva del conflicte intergeneracional que s’apropa davant el declivi demogràfic, l’augment de l’esperança de vida i el decreixent rol dels joves. “El llibre és una nova mirada davant la revolució sènior”, ha explicat Domínguez, que ha recordat que “avui dia hi ha més persones de 65 anys, que no pas infants de 5 anys. En 20 anys, aquesta xifra es duplicarà”. De fet, l’autor ha afegit ha fet valdre l’experiència de les persones perquè “els sèniors són l’equilibri de la humanitat, que no està en contra de la joventut, i mai s’ha de desterrar el talent sènior”.

Manel Domínguez és doctor en Comunicació Social i professor emèrit del Departament de Comunicació i director del Màster Universitari en Comunicació Digital i Noves Tecnologies de la Universitat Abat Oliba CEU de Barcelona, entre altres. L’assaig ha estat publicat per l’Editorial Diéresis.

Publicitat

Publicitat

Més notícies