Dissabte, 04 maig 2024
19 C

Sonia Bocanegra, subcampiona catalana màster dels 60 metres llisos

Sonia Bocanegra ha guanyat la medalla de plata del Campionat de Catalunya màster d’atletisme en la prova dels 60 metres llisos. L’atleta llagostenca, que milita al Barcelona Atletisme, va aconseguir diumenge a la pista coberta de Sabadell la segona millor marca en la categoria de 45 a 49 anys.

Bocanegra participava després de superar un procés gripal, que va impedir-la preparar el Campionat de Catalunya en un estat físic òptim. Tot i això, va aconseguir el segon lloc amb un registre de 8,86 segons, molt a prop de la campiona, Yvette Marie, amb 8,28 segons. “No va ser una bona marca perquè les dues setmanes prèvies al campionat no vaig poder entrenar bé. Estic contenta per la medalla de plata, però no amb el temps”, explica Sonia Bocanegra, que volia haver participat també en la prova dels 200 metres lisos, però a causa del seu estat físic no es va voler forçar. “A més, debutava en la categoria de 45 a 49 anys, i aquest any ho he d’aprofitar perquè soc de les més joves i ara voldria fer l’estatal”, afegeix.

L’atleta de la nostra localitat té com a objectiu participar en el Campionat d’Espanya màster de pista coberta, que se celebrarà a Antequera (Màlaga) del 3 al 5 de març. Bocanegra preveu participar en les proves dels 60 i 200 metres llisos. A més, enguany hi ha Mundial d’atletisme màster i Bocanegra voldria intentar entrar dins l’equip espanyol del 4×200 metres llisos.