Dijous, 28 març 2024
15.9 C
La Llagosta

Trollys, Los Descatalogados i Halo Hacendado, guanyadors del Concurs de disfresses de Carnaval

Trollys, en comparses grans; Los Descatalogados, en comparses petites; i Halo Hacendado, en individuals, han estat els guanyadors del Concurs de disfresses de Carnaval d’aquest any. El lliurament de premis ha tingut lloc al Pavelló del Complex Esportiu Municipal El Turó durant la festa de Carnaval organitzada per l’Ajuntament de la Llagosta.

La celebració ha començat a les cinc de la tarda a la plaça d’Antoni Baqué, on s’han concentrat totes les persones disfressades. Després s’ha fet una rua que ha finalitzat al CEM El Turó, on s’ha celebrat el ball de Carnaval i s’han lliurat els premis als guanyadors del Concurs de disfresses, organitzat per l’Ajuntament amb la col·laboració de comerciants de la nostra localitat.

El guanyador del primer premi de comparses grans, que des d’aquest any porta el nom de Juanjo Maestre, ha estat Trollys. El segon premi ha estat per a El Arca Que No É i el tercer, per a Animadoras.

En comparses petites, d’entre 3 i 15 membres, han guanyat Los Descatalogados, seguits d’Alfileteros i de Mad Max Furia Llagostense.

En disfresses individuals, el primer premi ha estat per a Halo Hacendado, seguit de Los Pescaillas i de Pokemon Samurai.

En aquesta ocasió, s’havien inscrit al Concurs de disfresses 220 persones, entre disfresses individuals (16), comparses petites (15) i comparses grans (3).

La celebració del Carnaval a la Llagosta continuarà aquesta nit, a partir de les 23.30 h, amb una festa al CEM El Turó, que es perllongarà fins a les 2.30 h, amb la música de l’Associació de DJ’s VIPS.

Publicitat

Publicitat

Més notícies