Dissabte, 03 juny 2023
18.6 C
La Llagosta

L’Ajuntament dóna 1.500 euros per a les víctimes del terratrèmol de Kurdistan, Síria i Turquia

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir fer una aportació de 1.500 euros per a la campanya d’emergència pel terratrèmol al Kurdistan, Síria i Turquia que ha posat en marxa el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. El sisme es va saldar amb milers de víctimes mortals i de ferits.

Amb aquesta campanya, a la qual s’han sumat ajuntaments i entitats supramunicipals, es vol ajudar en el procés de reconstrucció i de suport a la població damnificada.

Segons explica el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, aquesta nova emergència es produeix en uns territoris castigats per la guerra i les agressions militars on hi ha milions de persones en situació de desplaçaments forçats amb grans necessitats humanitàries i amb tendència clara a agreujar-se. Turquia acull 3,6 milions de refugiats sirians, la majoria dels quals viuen a la zona afectada. A Síria els camps de refugiats palestins també s’han vist greument afectats.  

Publicitat

Publicitat