Dimarts, 19 març 2024
14.8 C
La Llagosta

Els carrers de la Llagosta tornen a gaudir del Carnaval infantil

El Carnaval infantil de la Llagosta ha recuperat enguany el tradicional recorregut pels carrers de la nostra localitat, des de la plaça d’Antoni Baqué fins a la pista poliesportiva del CEM El Turó. Centenars d’infants han participat en la gresca del Carnestoltes, que ha omplert el pavelló llagostenc.

El recorregut ha començat a les 17.20 h a la plaça d’Antoni Baqué i la rua ha comptat amb l’animació del grup de percussió Maracujà. D’entre les disfresses que més s’han vist enguany hi ha els protagonistes de dibuixos animats, videojocs o superherois. La rua ha passat pel carrer de l’Estació, l’avinguda Primer de Maig, el carrer Sant Miquel, el carrer de Sant Pau, l’avinguda del Turó i el carrer d’Antonio Machado.

Un cop dins del CEM El Turó prop de les 18.15 h, hi havia animació infantil amb música fins a les 20 h.

Dissabte, el Concurs de disfresses

Demà, el punt d’inici de la cercavila serà la plaça d’Antoni Baqué a les 17 h. Després, es farà un recorregut per diferents carrers. El lliurament de premis i el ball de disfresses tindran lloc al Complex Esportiu Municipal El Turó.

Demà també, a partir de les 23.30 hores i fins a les 2.30 h, el Turó acollirà una festa de Carnaval de nit amb la música de l’Associació de DJ’s VIPS.

Publicitat

Publicitat

Més notícies