Dijous, 25 abril 2024
13.3 C
La Llagosta

Óscar Sierra es presenta com a alcaldable pel PSC amb la promesa d’un centre de dia i residència per a la gent gran

Óscar Sierra s’ha presentat com a alcaldable pel PSC per a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. La Sala Àgora de l’Institut Marina ha estat l’emplaçament escollit pel llagostenc per presentar-se avui divendres davant la ciutadania per tercer cop als comicis locals amb la formació socialista. Sierra ha estat acompanyat per diferents alcaldables socialistes de la comarca i pel primer secretari del PSC al Vallès Oriental, Jonatan Martínez.

“La primera obra que executarem quan tinguem l’edifici de l’ambulatori disponible, quan ja no quedi personal sanitari perquè treballin en el nou, serà remodelar-ho per convertir-ho en un centre de dia i residència per a la gent gran”, ha promès l’alcaldable Óscar Sierra davant dels prop de 200 assistents, que els ha recordat que això serà possible “per la feina feta del PSC amb els pressupostos de la Generalitat, que han permès incloure una partida de 2 milions per a la nova escola de la SAFA i de 4 milions per al nou ambulatori”. També ha parlat de les polítiques locals necessàries per lluitar contra el canvi climàtic i la creació d’habitatge per a la gent jove.

Sierra també ha fet balanç dels quatre anys del mandat, on s’ha emocionat recordant el període de la pandèmia per la Covid-19. “La pandèmia ens va escurçar dos anys per desenvolupar el nostre pla d’actuació de mandat, però el govern local ha treballat de valent i ja l’hem completat en més del 90%”, ha explicat l’alcaldable, que ha avançat que l’actual govern local inclourà una partida en el pressupost d’enguany “per ampliar l’actual piscina exterior que tenim”. A més, ha destacat dels darrers quatre anys haver fet més de 200 actuacions a la via pública, la posada en marxa del Parc d’Aigua i la conversió en zona de vianants del carrer Sant Miquel, entre altres.

L’acte s’ha iniciat amb el suport d’Antonio Rísquez, exalcalde socialista (del 2003 al 2011) i president de l’agrupació local del PSC. “Jo vull un alcalde que lluiti per les urgències nocturnes, un nou ambulatori i una nova SAFA, i aquest és Óscar Siera”, ha dit Rísquez, que també ha recordat que “si no tenim una majoria absoluta socialista, la resta de partits s’ajuntaran com van fer en el passat. L’alcaldia ha de ser d’Óscar Sierra”. Tanmateix, Jonathan Martínez, primer secretari del PSC al Vallès Oriental, ha reivindicat la feina feta d’Óscar Sierra en els darrers vuit anys com a alcalde: “el projecte socialista a la Llagosta ha demostrat els seus bons resultats i l’eficiència de les nostres polítiques. Les fem pensant en les persones i no anar en contra de ningú”.

Aquesta és la tercera vegada que Óscar Sierra es presenta com a alcaldable de la Llagosta pel PSC. El primer cop va ser el 2015, quan els socialistes van recuperar l’alcaldia de la nostra localitat, i el segon cop el 2019, per repetir com a la formació més votada als comicis municipals i seguir com a alcalde.

Publicitat

Publicitat

Més notícies