Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

El CD Viejas Glorias enceta la segona volta amb un triomf

El CD Viejas Glorias va guanyar dissabte al camp del Sinera United B, per 4 a 6. L’equip llagostenc enceta la segona volta amb un triomf, que trenca la dinàmica de dues derrotes. Els golejadors de l’equip de la nostra localitat van ser Cristian López i Óscar Alejandro, per partida doble, i Javier Laguna i Ever Rafael.

El Viejas Glorias ocupa el sisè lloc, del grup B de la Segona Divisió, amb 24 punts i empata amb el cinquè, l’Atlètic Colomense. Líder és el Vista Mar Legends, amb 32 punts, seguit de l’Arenys de Munt, segon, el Sant Miquel, tercer, i el Sinera United B, quart, tots tres empatats amb 25 punts. El pròxim duel dels llagostencs serà dissabte a casa, a les 17 h, contra el Molinos B, que és antepenúltim amb 12 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies