Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

Pablo Martín, nou vocal del Vallès de les Colles Geganteres de Catalunya

Pablo Martín ha estat escollit nou vocal de les comarques del Vallès Oriental i del Vallès Occidental de la junta directiva de l’Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya. L’assemblea de l’ens català geganter va tenir lloc el passat dissabte a Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat).

Martín, de 40 anys i veí de la Llagosta, s’havia presentat a vocal del Vallès el 13 de gener, on va rebre el suport de l’assemblea comarcal, i el passat dissabte va entrar a formar part de la junta directiva oficialment. De fet, en la junta directiva hi ha un total de 12 vocalies territorials. El llagostenc lidera la vocalia del Vallès que consta de cinc persones més amb Jordi Galvan, de Santa Eulàlia de Ronçana; Marc Gómez, de Sant Cugat del Vallès; Adri Álvarez, de Canovelles; Patri Martínez, de Sant Antoni de Vilamajor; i d’Ivan López, de Sant Celoni.

La vocalia del Vallès és la representació de totes les colles del Vallès Oriental i del Vallès Occidental. D’entre les seves tasques, hi ha la de potenciar la cultura tradicional gegantera. Enguany, se celebrarà a l’octubre la trobada comarcal al barri de Gràcia de Sabadell i al juny es farà una nova mini trobada, a Montornès del Vallès. “Com a vocal hauré de tenir presència a les diferents trobades geganteres i, a més, ens reunirem amb la junta directiva cada dos mesos”, assenyala Martín, que explica que el seu mandat com a vocal es perllonga fins al 2026.

Pablo Martín també és el cap de colla i el president de la Colla Gegantera de la Llagosta des del 2007.

Publicitat

Publicitat

Més notícies