Diumenge, 10 desembre 2023
13 C
La Llagosta

Ja estan a la venda les entrades per veure l’obra La clase del pincel

Ja estan a la venda les entrades per al proper espectacle de la programació estable del Centre Cultural, La classe del pincel. Es tracta d’una obra local de la Carpa produccions, protagonitzada per Carlos Lupe i Jordi Tienza.

Les entrades es poden adquirir per nou euros al portal Entràpolis i, de forma presencial, a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, que obre els matins de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, i els dimarts i els dijous, també a les tardes, de 16 a 19 h.

L’obra ens parla d’un segrest, un institut, un mestre. Pablo ha de fer guàrdia d’una classe de batxillerat. Però el professor té altres plans: canviar la matèria i ensenyar història de l’art. Samuel, un alumne rebel, en té una altra idea que xocarà amb el professor.

Aquesta lluita d’egos traurà a la llum el costat fosc de tots dos, fent-los deambular a la fina línia entre el seny i la bogeria, on pot passar de tot.

Podrem veure dos actors i més de quinze personatges ens transportaran pel món mutable de l’art.

La clase del pincel es representarà el dissabte 4 de març, a les 20 hores, al Centre Cultural.

Publicitat

Publicitat

Més notícies