Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense goleja el cuer i ja és el cinquè classificat

El sènior masculí A del FS Unión Llagostense va golejar dissabte el cuer, el Santvicentí, per 6 a 2. Aquesta és la tercera victòria seguida de l’equip dirigit per Jordi Pavón, que escala fins al cinquè lloc, del grup 2 de la Segona Catalana, amb 20 punts i està a set dels llocs d’ascens.

Els llagostencs van avançar-se amb dos gols a la primera part, però el Santvicentí va aconseguir fer l’empat amb dos gols, un poc abans del descans i l’altre a la represa. A partir d’aquí va tornar, novament, el domini local amb quatre gols a la segona part, tres d’aquests al tram final. Els golejadors llagostencs van ser Gerard Alonso, amb un doblet, i Marc Navajas, Óscar Nelson, Edgar Galiano i Sergio Saavedra.

El pròxim partit del sènior A serà diumenge a la pista del Club Atlètic Català, que ocupa el novè lloc amb 19 punts i encadena dues victòries. Aquesta jornada serà l’última de la primera volta.

El sènior B del FS Unión Llagostense va guanyar la jornada passada contra el Montgat, penúltim, per 12 a 4, i ocupa el segon lloc, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb 27 punts. El pròxim partit del sènior B serà dissabte a la pista del Touring Club Maresme, que és novè amb 14 punts.

El sènior C del FS Unión Llagostense va perdre el seu quart partit de la temporada el cap de setmana passat contra el Sant Feliu de Codines, per 5 a 4. Els llagostencs baixen fins al setè lloc, del grup 2 de la Tercera Catalana, amb 19 punts. El sènior C rebrà diumenge la Penya Blaugrana Montmeló, penúltim classificat, al CEM El Turó a les 12 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies