Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

Nou Curs d’educació viària per a infants de la Llagosta

La Policia Local de la Llagosta ha impartit durant els darrers dies classes d’educació viària als alumnes de l’Escola Joan Maragall, des de P-5 fins a sisè de Primària. El caporal Jaume Colom ha estat l’encarregat de donar les explicacions als estudiants. Les competències treballades han estat les següents: valoració de la seguretat, la vulnerabilitat i el risc; atenció, interacció i adaptació a l’entorn; i gestió de la influència. També s’ha incidit en la necessitat de mantenir un comportament cívic i respectuós.

Aquestes classes s’emmarquen en el Curs d’educació viària que organitza la Policia Local. L’Escola Sagrada Família és l’altre centre educatiu de la Llagosta que s’ha mostrat interessat en aquesta activitat. Els alumnes de cinquè i de sisè d’aquest col·legi rebran aquestes classes els dies 14 i 15 de febrer.

Publicitat

Publicitat