Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

L’HC Vallag guanya el líder, la PB Montmeló, per 32 a 28

L’Handbol Club Vallag va aconseguir dissabte una important victòria davant del fins al moment líder de la competició la Penya Blaugrana Montmeló. Els llagostencs van acabar guanyant per 32 a 28 en un partit molt intens.

L’enfrontament va tenir dues parts molt diferents. A la primera, els de Montmeló van anar pràcticament tot el temps al davant al marcador. Van arribar a guanyar de quatre gols, 9 a 13, poc abans del minut 20 de partit. Amb un jugador menys i gràcies a un penal, els locals van començar a reaccionar fins a arribar a l’empat a poc menys de cinc minuts de la primera part. Tot i això es va arribar al descans amb un 15 a 16 al marcador.

A l’inici del segon temps, el Vallag va saber trencar la defensa del rival i, després de fallar dos tirs consecutius, va aconseguir posar-se per davant al marcador. Els de Javi Iglesias ja no van deixar l’avantatge obtingut i, a poc a poc, van anar ampliant-lo. Passat el minut 18, ja guanyaven de quatre gols, 25 a 21. La Penya Blaugrana Montmeló no va abaixar els braços i van retallar diferències fins al 27 a 26. Però el Vallag no va perdre els nervis i va acabar guanyant de quatre, 32 a 28.

Aquest resultat manté l’HC Vallag en quarta posició al grup B de la Tercera Catalana, però ara amb 16 punts, dos més que els seus seguidors, el Vendrell i el Gavà, que tenen un partit menys, i a quatre del tercer, el Laietà Argentona.

L’entrenador de l’equip llagostenc, Javi Iglesias, considera que la de dissabte va ser una victòria molt treballada, “eren els líders i des del minut u sabíem que havíem d’estar en el partit perquè en qualsevol moment podien agafar una renta important per a ells i hem sabut lluitar”. Iglesias ha indicat que “a la primera part no estàvem bé en defensa com a la segona i això ha fet que ells fiquessin gols més fàcil i en el moment que hem corregit defensa i hem sabut atacar la seva, que era molt bona a la primera part, hem agafat la renta de gols i l’hem sabut mantenir”.

El tècnic del Vallag creu que “no només són dos punts bons, són dos punts contra el líder. Encadenem tres victòries consecutives i de cara als següents partits que tenim fora de casa a veure si podem mantenir la dinàmica positiva. El fet de guanyar contra el líder és un plus que li dona a l’equip”.

La próxima jornada, els de la Llagosta es desplaçaran a la pista del Sant Llorenç, que és el novè classificat i que ve de perdre davant el Laietà Argentona. Al partit de la primera volta, el Vallag va caure per 27 a 32.

Publicitat

Publicitat

Més notícies