Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

El CE La Llagosta goleja el penúltim, el CD Sentmenat (10-3)

El CE La Llagosta va golejar dissabte el penúltim classificat, el CD Sentmenat, per 10 a 3. L’equip de la nostra localitat va ser molt superior durant la segona part, quan va decantar el duel.

Els llagostencs van arribar al descans amb un ajustat 3 a 2 i a la represa els visitants van fer l’empat. A partir d’aleshores, La Llagosta va mostrar la seva millor versió i va marcar set gols per noquejar el rival. Els golejadors locals van ser Ridouan Benchaib i Dídac Cobo, amb un doblet, i Iván Arroyo, Joel González, Ruben Hernández, Panchi i Èric Roquet. Un jugador visitant també es va marcar un gol en pròpia porteria.

La Llagosta ocupa el tercer lloc, del grup 12 de la Quarta Catalana, amb 33 punts i està a tres del segon, el CF Mollet UE B. Precisament els molletans són el pròxim rival dels llagostencs. Al partit de la primera volta, el Mollet B va guanyar al camp llagostenc, per 1 a 2. L’equip líder és l’Atlètic Polinyà, amb 40 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies