Dimarts, 19 març 2024
13.6 C
La Llagosta

Óscar Sierra serà el candidat del PSC en les properes eleccions municipals

Els militants del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a la Llagosta han decidit per unanimitat que Óscar Sierra sigui el candidat de la formació a l’alcaldia de la nostra localitat en les properes eleccions municipals del mes de maig. Sierra era l’única persona que havia presentat candidatura per ser el cap de llista socialista.

L’assemblea de l’Agrupació Local del PSC per tal d’escollir Sierra es va celebrar ahir a la nova seu de la formació, situada al carrer de Maria Aurèlia Campmany.

Óscar Sierra és l’alcalde de la Llagosta des de l’any 2015 i ha estat el candidat socialista en les dues darreres eleccions municipals. En aquestes dues cites, el PSC va ser el partit més votat a la Llagosta.

“Espero comptar novament amb la confiança dels veïns i veïnes de la Llagosta; per a mi, és un orgull ser l’alcalde de la Llagosta”, ha dit Óscar Sierra. “Continuarem apostant per la proximitat i la transparència i per transformar la Llagosta per tal de millorar la vida dels veïns i veïnes”, ha afegit Sierra.

A l’assemblea van intervenir els regidors socialistes Conchi Jiménez, que es membre del Consell Nacional del PSC, i Marc Ruiz, secretari de municipalisme dels socialistes llagostencs. També va assistir el primer secretari del PSC al Vallès Oriental, Jonatan Martínez.

El proper divendres, dia 10 de febrer, a les 19.30 h, es farà a la Sala Àgora de l’Institut Marina l’acte de presentació d’Óscar Sierra com a candidat del Partit dels Socialistes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies