Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol Sala
FS Unión Llagostense A
– Santvicentí
El sènior A del FS Unión Llagostense reprendrà la lliga dissabte a casa contra el Santvicentí, cuer de l’agrupació amb només un punt en 11 jornades. L’equip llagostenc encadena dues victòries, ha escalat fins al setè lloc, amb 17 punts, del grup 1 de la Segona Catalana, i està a set de les places d’ascens. El duel se celebrarà dissabte al CEM El Turó, a les 19 h.

FS Unión Llagostense B – Fundació Esportiva Montgat
El sènior masculí B, que ocupa el segon lloc del grup 1 de la Tercera Catalana amb 24 punts, rebrà la visita de la Fundació Esportiva Montgat, penúltim amb tres punts. El partit es disputarà diumenge al CEM El Turó, a les 12 h.

Sant Feliu de Codines – FS Unión Llagostense C
El sènior masculí C porta una dinàmica d’una victòria en quatre partits i ha baixat fins al sisè lloc, del grup 2 de la Tercera Catalana amb 19 punts. Això sí, empata amb el quart, el FS Ciutat de Granollers, i el cinquè, el Vic CFS. Dissabte, visitaran el Sant Feliu de Codines, que és novè amb 12 punts.

Futbol
CE La Llagosta – Sentmenat

El CE La Llagosta ocupa el tercer lloc, del grup 12 de la Quarta Catalana, amb 30 punts i està a set del líder, l’Atlètic Polinyà, i a quatre del segon, el Mollet. Els llagostencs han disputat un partit menys que els seus principals rivals en la lluita per l’ascens. Dissabte, La Llagosta rebrà al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert el Sentmenat, penúltim classificat amb només tres punts. El duel començarà a les 18 h.

Sinera United B CD Viejas Glorias
El Viejas Glorias inicia la segona volta el cap de setmana al camp del Sinera United B, que és el tercer classificat amb 25 punts. Els llagostencs han arribat a l’equador de la temporada al vuitè lloc, amb 21 punts, i estan a quatre dels llocs d’ascens. Al partit de la primera volta, el Viejas Glorias va guanyar per 5 a 3.

Handbol
HC Vallag – Penya Blaugrana Montmeló
L’HC Vallag és el quart classificat, del grup B de la Tercera Catalana, amb 14 punts i empata amb el cinquè, el Gavà B. Dissabte rebrà a casa contra la Penya Blaugrana de Montmeló, que és el líder amb 22 punts, empatat amb el segon, el Sant Andreu de la Barca, i que ve de guanyar el Laietà d’Argentona, el tercer classificat, per 28 a 22. Al partit de la primera volta, el Vallag va perdre 29 a 22. El duel es disputarà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a les 18 h.

Bàsquet
Manyanet Les Corts – Sub-25 CB La Llagosta 2017

El sub-25 del CB La Llagosta 2017 visitarà el cap de setmana el Manyanet Les Corts, que ocupa el cinquè lloc amb vuit victòries i tres derrotes. Els llagostencs són cuers.

Pàdel
Lliga Catalana

El Club Pàdel Club La Llagosta iniciarà el cap de setmana la Lliga Catalana 2023 amb quatre equips absoluts. El masculí A milita a la Divisió d’Honor B -segona màxima categoria de la província de Barcelona-, al grup B, i diumenge visitarà la pista del Pàdel Infinit. Pel que fa al masculí B, a la Cinquena Divisió del Vallès, al grup A, rebrà diumenge, el Júnior E, a les 15.30 h.

Petanca
Campionat de Catalunya

El Club Petanca La Llagosta tindrà aquesta temporada set tripletes en els Campionats de Catalunya, cinc masculines i dues femenines. De la participació masculina, hi ha dues tripletes a la Primera Divisió i tres a la Segona. Pel que fa a la femenina, hi ha una en la categoria homologada i un altre en l’autonòmica. Les tripletes masculines de Segona començaran diumenge la primera jornada, la resta s’estrenaran el pròxim 12 de febrer. Totes les partides es disputaran a la localitat de Polinyà (Vallès Occidental).

Publicitat

Publicitat

Més notícies