Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

Martina Campoy debuta amb la selecció catalana sub-18 de rugbi

La llagostenca Martina Campoy va debutar el passat cap de setmana amb la selecció catalana sub-18 de rugbi al triomf contra la selecció de Castella i Lleó, per 10 a 27. L’esportista, de tan sols 15 anys, està en dinàmica d’un combinat català d’edat superior i va disputar una jornada de la primera fase del Campionat d’Espanya Autonòmic, que va tenir a la ciutat de Valladolid.

Campoy milita al Club Rugbi Spartans, de Granollers, des de fa quatre temporades i aquest curs juga amb l’equip sub-16 a la Cinquena Divisió. La bona feina amb el seu equip li ha fet valer anar amb la catalana sub-18, tot i ser una de les jugadores més joves del combinat. Contra Castella i Lleó, la llagostenca va jugar els últims minuts del partit. “Estic molt contenta de la meva progressió i d’haver pogut debutar amb la selecció sub-18 catalana. És un orgull veure on estic i tot el que he pogut millorar”, assenyala Martina Campoy, que juga de tres quarts amb Catalunya. A més, a l’estiu passat ja va debutar amb la selecció catalana sub-16 en un campionat estatal de rugbi a set a València, assolint el quart lloc.

Amb el triomf a Valladolid, la selecció catalana sub-18, amb Martina Campoy, depèn de si mateixa per assolir la classificació per a la final del Campionat d’Espanya Autonòmic en el pròxim partit contra la selecció de Madrid, el 12 de febrer a Sant Boi de Llobregat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies