Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

La casa més petita es podrà veure dissabte al Centre Cultural

El Centre Cultural de la Llagosta acollirà la nova obra de la Companyia Campi qui pugui, La casa més petita. La representació tindrà lloc dissabte a les 18 hores.

La casa més petita és una obra original de la companyia navarresa Yarleku Teatro, dirigit per la Rosa Díaz, de La Rous Teatro. La seva autora, Mailen Diaz, ens explica d’una forma entranyable, la història d’unes nenes que han d’abandonar casa seva a causa de la guerra.

L’argument gira entorn de la Betina que amb una maleta, una petita pomera i el desig de tornar aviat, deixa enrere casa seva i la seva família per descansar del soroll de les bombes i de la por que provoca la guerra. En arribar a la seva nova casa, un camp de refugiats, s’adona que res no és com imaginava. Norma, una altra nena en la mateixa situació, serà qui l’acompanyi en aquesta història i totes dues acabaran forjant una amistat que els permetrà fer front a les dificultats que han d’enfrontar per sobreviure.

Les entrades es poden adquirir a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania i a la plataforma Entràpolis per 4,5 euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies