Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

Els quatre equips absoluts del Pàdel Club La Llagosta inicien la Lliga Catalana el cap de setmana

El Club Pàdel Club La Llagosta ha inscrit una temporada més a quatre equips per disputar la Lliga Catalana, que organitza la Federació Catalana de Pàdel. L’entitat de la nostra localitat comptarà amb dos equips masculins i dos femenins, que aquest cap de setmana disputaran les seves respectives primeres jornades de la nova temporada 2023.

El masculí A milita a la Divisió d’Honor B -segona màxima categoria de la província de Barcelona-, al grup B, i diumenge visitarà la pista del Pàdel Infinit. Pel que fa al masculí B, a la Cinquena Divisió del Vallès, al grup A, rebrà diumenge, el Júnior E, a les 15.30 h.

El femení A, que la temporada passada va pujar a la Primera Divisió del Vallès, s’estrenarà dissabte a la pista del Club Ègara B. El femení B, al grup B de la Cinquena Divisió del Vallès, rebrà diumenge el Can Prat de Mollet, a les 15.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies