Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

Set tripletes del Club Petanca La Llagosta participaran en els Campionats de Catalunya

El Club Petanca La Llagosta tindrà aquesta temporada set tripletes en els Campionats de Catalunya, que inicien aquest cap de setmana la primera fase i estan organitzats per la Federació Catalna de Petanca. D’entre les set tripletes, cinc són masculines i dues, femenines.

De la participació masculina, hi ha dues tripletes a la Primera Divisió i tres a la Segona. Pel que fa a la femenina, hi ha una en la categoria homologada i un altre en l’autonòmica. “Estaria molt bé classificar alguna tripleta pel Campionat d’Espanya, però és molt complicat. A Primera masculí tenim una molt potent, veurem perquè depèn també de la sort en la partida”, explica el president del Club Petanca La Llagosta, José Manuel Torrico, que confia que alguna tripleta pugui passar a la fase final del Campionat de Catalunya, com a mínim.

Les tripletes masculines de Segona començaran diumenge la primera jornada, la resta s’estrenaran el pròxim 12 de febrer. Totes les partides es disputaran a la localitat de Polinyà (Vallès Occidental).

Publicitat

Publicitat

Més notícies