Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Els còmics són els llibres més prestats per la Biblioteca el 2022

Les col·leccions de còmic són els llibres que més presta la Biblioteca de la Llagosta d’entre els usuaris, sobretot les de procedència nipona amb les sèries del Manga. Així ho indica el llistat que ha confeccionat la Biblioteca dels llibres més prestats durant el 2022.

My hero academia ha estat el còmic més prestat, que ha desbancat a Bola de Drac del primer esglaó. En tercer lloc, hi ha Ataque a los Titanes. Des de fa uns anys, la Biblioteca ha fet una aposta per portar col·leccions de còmics, que atrau un gran nombre d’usuaris i de préstecs. “Fa uns anys vam fer una aposta per adquirir còmics de Bola de Drac i el servei de préstec va augmentar. Des del 2021, vam considerar oportú renovar tota la secció de Manga perquè hi havia còmics antics i ara és la que més usuaris atrau”, explica el director de la Biblioteca, Ángel Fernández, que admet que se seguirà posant al servei de préstec les noves col·leccions de còmics del mercat.

Per seccions, les novel·les més prestades són Sira, de María Dueñas, Los silencios de Hugo, de Dulce Chacón, i La novia gitana, de Carmen Mola; de novel·la juvenil, El ladrón del rayo, de Rick Riordan, Boulevard, de Flor M. Salvador, i A través de mi ventana, d’Ariana Godoy; en llibre infantil, La extraordinaria familia Appenzell, de Sebastien Perez i Benjamin Lacombe, Peter Pan, l’adaptació de Tiago Americo, i Diario de un aldeano pringao, de Cube Kid; en llibres de coneixements d’adults, Encuentra tu persona vitamina, de Marian Rojas Estapé, Questionaris de preguntes d’examen ACTIC – nivell 3, i Acreditació de competències en ACTIC – nivell 1; en llibres de coneixements infantil, Il·luminatles, Dinoenciclopèdia i El llibre per dibuixar animals + fàcil del món; en revistes, Burda, Patrones, i Computer Hoy; en DVD d’adults, Al final de la escalera, Minari: historia de mi familia, i Las hijas del Reich; en DVD d’infants, Spirit, Angry birds 2 i Pinocho; i en CD, Motomami, de Rosalia, A Star is born, de Lady Gaga, i Las canciones del agua, de Planetas.

Pel que fa al Club de Lectura de la Biblioteca de la Llagosta, els llibres que més van fer servir són Azucre, de Bibiana Candia, El vuelo de la cometa, de Laetitia Colombani, i Un país con tu nombre, d’Alejandro Palomas.

Publicitat

Publicitat

Més notícies