Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

Pau Ramos, convocat amb la selecció espanyola sub-17 de futbol sala

El llagostenc Pau Ramos ha estat convocat per la selecció espanyola sub-17 de futbol sala per disputar dos partits amistosos. El conjunt estatal disputarà els dies 7 i 8 de febrer dos duels contra la selecció de Portugal. Ramos, jugador del FC Barcelona, iniciarà la concentració amb la selecció espanyola sub-17 el diumenge, 5 de febrer, fins al pròxim dijous, 9 de febrer.

A més, coincideix que aquesta setmana Pau Ramos ha tornat a exercitar-se amb la selecció catalana sub-16 després de classificar-se per a la fase final del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques. El conjunt català es prepara per a la fase final, que tindrà lloc del 3 al 5 de març a Ourense (Galícia).

Catalunya disputarà els quarts de final contra Castella-la Manxa i en cas de passar a la semifinal es jugarà el passi a la final contra el guanyador de l’eliminatòria entre Múrcia i les Illes Balears. Per l’altre cantó del quadre, hi ha les eliminatòries entre Madrid-Galícia i Andalusia-Navarra.

Publicitat

Publicitat

Més notícies