Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

Oberta la inscripció per al Concurs de disfresses

Les persones interessades a participar en el Concurs de disfresses de Carnaval que organitza l’Ajuntament de la Llagosta es poden inscriure fins al 16 de febrer a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), que està ubicada a la planta baixa de l’edifici de l’Ajuntament, a la plaça d’Antoni Baqué. L’horari d’obertura de l’OAC és de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, i dimarts i dijous també de 16 a 19 h.

Hi haurà dues catego­ries, individual i comparsa. En la categoria individual, amb un màxim de dues persones, hi haurà deu premis. En aquesta categoria, la disfressa guanyadora aconseguirà 150 euros. El segon premi serà de 120 euros i el tercer, de 80. També hi haurà tres premis de 60 euros i quatre de 40.

En comparses, hi haurà dues subcategories; la primera amb cinc premis per a grups d’entre 3 i 15 membres. El primer premi serà de 300 euros; el segon, de 150; el tercer, de 120; el quart, de 100; i el cinquè, de 80. La segona subcategoria de comparses, a partir de 16 membres, també tindrà cinc premis. El primer premi, que portarà el nom de Juanjo Maestre, serà de 450 euros; el segon, de 250; el tercer, de 150; el quart, de 120; i el cinquè, de 100. En aquesta ocasió, es destinaran 2.510 euros a premis, aportats per l’Ajuntament i per diferents comerços de la nostra localitat.

El Concurs de disfresses se celebrarà el 18 de febrer en el marc de la festa de Carnaval de la Llagosta.

Les bases del Concurs es poden consultar en el següent enllaç: https://www.llagosta.cat/media/repository/recursos/bases_i_actes_concursos/Bases_concurs_disfresses_Carnaval_2023.pdf

Publicitat

Publicitat