Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

El CE La Llagosta goleja el cuer

El primer equip del Club Esportiu La Llagosta ocupa la tercera posició al grup 12 de la Quarta Catalana amb 30 punts, a set del líder, l’Atlètic Polinyà, i a quatre del segon, el Mollet. Els llagostencs han disputat un partit menys que els seus principals rivals en la lluita per l’ascens.

El cap de setmana passat, l’equip de la nostra localitat va guanyar al camp del cuer, l’Atlètic Lliçà d’Amunt, per 0 a 11. La Llagosta no va tenir cap problema per derrotar un conjunt que encara no ha aconseguit cap punt. Al descans, el resultat ja era de 0 a 5. Els golejadors del partit van ser Jairo (3), Francisco Alcodori (3), Joyera, Mingo, Adrián, Panchi i Sergi.

Dissabte, el primer equip del CE La Llagosta rebrà la visita del Sentmenat al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert. El proper rival dels llagostencs és el penúltim classificat amb només tres punts

Publicitat

Publicitat

Més notícies