Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol Sala
FS Unión Llagostense A

El FS Unión Llagostense té jornada de descans.

FS Unión Llagostense B
El sènior masculí B té jornada de descans.

FS Unión Llagostense C
El sènior masculí C té jornada de descans.

Futbol
Atlètic Lliçà d’Amunt – CE La Llagosta

El CE La Llagosta recupera el tercer lloc després de guanyar dimarts al Lliçà de Vall (1-0) i ara suma 27 punts, un més que el quart, precisament el Lliçà de Vall. Líder és l’Atlètic Polinyà, amb 34 punts, i segon el CF Mollet UE B, amb 33. El pròxim partit de La Llagosta serà dissabte al camp de l’Atlètic Lliçà d’Amunt, que és cuer sense punts. Aquest duel suposarà el primer dels llagostencs de la segona volta. A la primera, La Llagosta va golejar l’Atlètic Lliçà d’Amunt, per 6 a 0.

CD Viejas Glorias
El Viejas Glorias té jornada de descans.

Handbol
BM Pau Casals – HC Vallag
L’HC Vallag ocupa el quart lloc, del grup B de la Tercera Catalana, amb 12 punts, empatat amb el cinquè, el Vendrell. Líder és la Penya Blaugrana Montmeló, amb 20 punts, empatat amb el Sant Andreu de la Barca, i al tercer lloc hi ha el Laietà Argentona, amb 18. El pròxim partit dels llagostencs serà diumenge a la pista del cuer, el BM Pau Casals, que suma quatre punts. A la primera volta, el Vallag va guanyar clarament, per 33 a 22.

Bàsquet
Sub-25 CB La Llagosta 2017 – Tona

El sub-25 del CB La Llagosta 2017 rebrà dissabte el Tona, que és antepenúltim amb dues victòries. Els llagostencs intentaran aconseguir el primer triomf de la temporada. El duel es disputarà dissabte al CEM El Turó, a les 18.15 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies