Dimarts, 19 març 2024
13.6 C
La Llagosta

El Ple aprova l’inici de la redacció del quart Pla d’igualtat de gènere

L’Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir per unanimitat durant el ple ordinari del mes de gener l’inici del procediment per a la redacció del quart Pla d’igualtat de gènere de la Llagosta. El document serà redactat amb el suport de la Diputació. L’anterior Pla d’igualtat va ser aprovat el 2015 i estava prorrogat. “El nou Pla està en la fase de diagnosi”, va explicar la regidora d’Igualtat, Melania Beltrán, que va afegir que “es comptarà amb la ciutadania” per tal que tothom que vulgui pugui fer les seves aportacions.

Eva Miguel, portaveu del grup municipal LLEC, va dir que aquest nou Pla d’igualtat “arriba tard”, però es va mostrar “totalment a favor de la seva redacció i de la participació de la ciutadania”.

També es va acordar per unanimitat l’inici del procediment per a la redacció del primer Protocol d’actuació davant les violències sexuals en espais d’oci de la Llagosta també amb el suport de la Diputació.

Un altre dels punts de l’ordre del dia va ser l’aprovació inicial de les bases reguladores del Concurs de disfresses de la festa de Carnestoltes del 2023 amb el vot a favor de tots els grups.

Durant la sessió plenària, es va aprovar una moció, presentada per tots els grups municipals, de condol i condemna per l’assassinat de sis dones per violència masclista en el començament d’aquest any.

Una altra moció, presentada finalment per tots els grups, en representació de l’Associació de Municipis de l’Eix de la riera de Caldes, sobre l’emergència climàtica i les polítiques que cal posar en pràctica, també va ser aprovada.

Es pot tornar a veure el ple en el canal de Youtube de l’Ajuntament (https://www.youtube.com/watch?v=yAwd3O_dRjQ).

Publicitat

Publicitat

Més notícies