Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Antonio García Robledo renova amb el BM Granollers fins al 2025

Antonio García Robledo ha renovat el seu contracte professional amb el BM Granollers per a dues temporades més. El llagostenc, que exerceix de capità, ha signat la renovació amb l’equip del Palau d’Esports fins al juny del 2025.

García Robedo és un dels jugadors punters de l’equip granollerí a la lliga Asobal, que després d’una primera volta ocupa el segon lloc i el pròxim divendres iniciarà la segona amb un derbi català contra el Barça. De fet, ja l’any passat el BM Granollers va aconseguir el subcampionat de la lliga i de la Copa del Rei. Aquesta classificació li ha permès competir novament aquest curs a la Lliga Europea i l’equip del llagostenc lluita per passar als vuitens de final.

Aquesta és la tercera etapa de l’esportista llagostenc al BM Granollers, des que va tornar d’una cessió el 2020 del Nantes, de França. Anteriorment, havia estat el curs 2018-2019 i en una primera etapa des que va consolidar-se com a jugador del primer equip, del 2003 fins al 2011. Posteriorment, va jugar a l’Ademar de Lleó, el PSG, el Pick Szeged, el Copenhague, el Barça i el Bucaresti.

Publicitat

Publicitat

Més notícies