Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

El ple de gener se celebra avui a partir de les 19.30 hores

L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà avui, a partir de les 19.30 hores, el ple ordinari del mes de gener. Durant la sessió, està previst aprovar l’inici del procediment per a la redacció del quart Pla d’igualtat de gènere de la Llagosta. El document serà redactat amb el suport de la Diputació de Barcelona. L’anterior Pla d’igualtat va ser aprovat l’any 2015.

També s’acordarà l’inici del procediment per a la redacció del primer Protocol d’actuació davant les violències sexuals en espais d’oci de la Llagosta també amb el suport de la Diputació.

Un altre dels punts de l’ordre del dia serà l’aprovació inicial de les bases reguladores del Concurs de disfresses de la festa de Carnestoltes del 2023.

També està previst aprovar una moció, presentada per tots els grups municipals, de condol i condemna per l’assassinat de diferents persones per violència masclista en el començament d’aquest any.

El grup municipal del PSC presenta una altra moció, en representació de l’Associació de Municipis de l’Eix de la riera de Caldes, sobre l’emergència climàtica. Els municipis que formen part d’aquesta entitat, entre ells la Llagosta, es comprometen a impulsar una estratègia conjunta que desenvolupi una política de transició energètica en un interès i context basat en el desenvolupament de l’Eix de la riera de Caldes.

La sessió finalitzarà amb l’habitual torn de precs i preguntes i podrà ser seguida pel canal de Youtube de l’Ajuntament (https://www.youtube.com/watch?v=yAwd3O_dRjQ) i per Ràdio La Llagosta Emissora Municipal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies