Divendres, 02 juny 2023
17 C
La Llagosta

Nuria Rivera presenta la novel·la ‘Las razones del corazón’ a Can Pelegrí

L’escriptora Nuria Rivera ha presentat la seva última novel·la, Las razones del corazón, que ha omplert la sala d’exposicions de Can Pelegrí. L’acte, conduït per l’autora local Mayte Bonilla, s’ha celebrat avui dimecres i ha estat organitzat per l’entitat Resistència Literària i la Biblioteca de la Llagosta.

L’últim llibre de Rivera s’ha catalogat com a novel·la romàntica, però va més enllà perquè, segons explica ella mateixa, “tracta d’una dona que vol ser metgessa i ho aconsegueix en una època, a finals del segle XIX, quan la dona només podia casar-se i tenir fills”. De fet, la protagonista de la novel·la està inspirada en una metgessa real, Dolors Aleu, que va ser la primera dona espanyola a llicenciar-se en medicina i es va especialitzar en ginecologia i pediatria. “És una novel·la romàntica, però en el fons té una narrativa femenina, a banda de misteri i intriga”, afegeix.

Nuria Rivera, veïna de Barcelona i de 56 anys, té una dotzena de llibres publicats i d’entre els seus èxits ha quedat finalista en dues ocasions del Premi Vergara de novel·la romàntica, amb La pasión dormida i Esa locura llamada amor. A més, té arrels llagostenques perquè va viure a la Llagosta fins als 14 anys.

Las Razones del corazón està publicat per l’editorial Penguin Random House amb un preu de 18,91 euros. En l’actualitat, l’escriptora treballa en la seva nova novel·la romàntica i un nou projecte amb un canvi de registre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies