Dissabte, 28 gener 2023
4.3 C
La Llagosta

Victòria de mèrit del FS Unión Llagostense contra l’Sport Sala de Santa Perpètua (3-4)

El sènior masculí A del FS Unión Llagostense ha arribat a l’aturada de la competició amb una victòria de mèrit contra el segon classificat, l’Sport Sala de Santa Perpètua, per 3 a 4. L’equip dirigit per Jordi Pavón va mostrar dissabte la seva millor versió i va doblegar un dels equips aspirants a l’ascens de categoria.

Els llagostencs encara no coneixen la derrota del que va d’any en les dues jornades disputades amb victòria contra els perpetuencs i la jornada anterior contra el Castellterçol (2-1), també de la part alta. Contra l’Sport Sala, l’equip llagostenc va començar perdent amb un gol al minut 18, però, de seguida, va empatar Álex Pérez amb un gran gol.

A la represa, el FSU Llagostense va marcar tres gols consecutius amb Óscar Nelson, Gerard Alonso i Óscar Cubero. A les acaballes, els llagostencs van defensar l’1 a 4 jugant de cinc, fins que els locals van escurçar l’electrònic amb un gol a la contra. L’Sport Sala va prémer l’accelerador, però tan sols va poder marcar el 4 a 5 definitiu al minut 37.

El FS Unión Llagostense puja fins al setè lloc, el grup 1 de la Segona Catalana, amb 17 punts, i se situa a set de les places d’ascens, que ocupa al segon lloc, l’Sport Sala Santa Perpètua, i al primer lloc, en solitari, el Racing Pineda, amb 30 punts. El pròxim partit dels llagostencs serà el 4 de febrer al CEM El Turó contra el Santvicentí, que és cuer amb un punt.

Pel que fa al sènior B, va guanyar contra l’AE Sala 5 Tiana B, per 2 a 4, i ocupa el segon lloc, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb 24 punts. El pròxim duel serà el 5 de febrer contra el Montgat, al CEM El Turó. Mentre que el sènior C, va perdre contra el líder, el Vilamajor B, per 0 a 6, i baixa al cinquè lloc, del grup 2 de la Tercera Catalana, amb 19 punts. El pròxim partit serà el 4 de febrer a la pista del Sant Feliu de Codines.

Publicitat

Publicitat

Més notícies